+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL HOLZBECHER Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 120 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Libor

jednotlivec, 29.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Úžasné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka

rodina s malými dětmi, 7.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný a dostačující apartmán, hezké venkovní sezení a milá obsluha. Nemůžeme si na nic stěžovat. Určitě se rádi jednou vrátíme :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • vstřícný přístup personálu k hostům ( i cyklistům ), výborná kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka

rodina se staršími dětmi, 6.7.2016

Tábor Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hotel na velmi dobré úrovni za rozumnou cenu. Velmi příjemně mě překvapila velikost pokoje pro 4-člennou rodinu, a také dostatek úložných prostor, s čímž obvykle bojujeme. Vynikající kuchyně, ochotný usměvavý personál.

  • Hotel se nachází na velmi dobrém strategickém místě, téměř přímo u vstupu do Babiččina údolí. Je však potřeba počítat s tím, že za tuto devizu zaplatíte polohou přímo u velmi frekventované silnice, s malými dětmi bych měla strach a bála se je pustit z očí, čímž - aspoň pro mě - přestává být dovolená dovolenou. My máme děti již naštěstí větší, takže to bylo v poho. Rovněž zahrada je dostupná pouze pochodem po této silnici, sice jdete jenom kousíček, ale když se zadaří, projedou kolem vám za tu dobu 2 kamiony a několik aut. Nic moc. Zahrada maličká, bazének také, spíš pro menší dětí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 28.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Pokoj pěkně voněl , vylo to fajn

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 14.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Godovská

rodina s malými dětmi, 21.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel splnil naše očekávání, byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jasmina

skupina přátel, 9.8.2015

English

  • Celkové hodnocení
98 %
  • We stayed in the hotel two times so far and it was great. We always book a suite or apartment, and it is very comfortable and clean. The good thing is also that the hotel has its own restaurant, which is very convenient. The staff is good and friendly, some of them also speak English (and German if need be). We will most probably come back next year.

  • This summer was particularly hot so we felt that the hotel would benefit from installing air-conditioning system.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Tomáš

mladý pár, 9.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Po príchode sme boli milo prekvapení vybavenosťou apartmánu.

  • Nevšimli sme si žiadne

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Pokorný

rodina se staršími dětmi, 5.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Kousek do Babiččina údolí. Bazén. Výborné jídlo v restauraci!

  • Nesnesitelný hluk z rušné silnice hned před okny.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 19.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan Kohut

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenka

jednotlivec, 4.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkné ubytování, velmi příjemný a ochotný personál/ úplně všichni/ Dále možnost koupání, posezení u bazénu i večerní odpočinek u ohně.

  • Žádné nedostatky nezjištěny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislava Zahrádková

rodina s malými dětmi, 21.6.2015

Krásno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • pokojík moc hezký, vyspinkáni do růžova

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • V hotelu jsem byla ubytovaná pouze jednu noc,pokoj byl připraven již v 11,hod.personál velmi příjemný,výborná kuchyně.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pavel

jednotlivec, 10.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • klid,pohoda

  • rychlovarná konvice na pokoji nebyla funkční

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Skalka

dospělý pár, 27.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Příjemný pokoj , resp. suite. Dobře vyřešené úložné prostory.

  • Nedostatek vlastních parkovacích kapacit na uzavřeném parkovišti. Poplatek za parkování na uzavřeném parkovišti 50,-Kč/den. Nedostatečné odhlučnění pokojů - je slyšet co se děje v sousedním pokoji, narušuje to vlastní i sousedovo soukromí. Na pokoji hlučná lednička. Není zřejmé, proč jsou nekuřáci vyhnání z nejpříjemnější místnosti, kde atmosféru dotváří krbová kamna. Jed to snad tzrest za to, že jsou nekuřáci ??????

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Michaela

mladý pár, 1.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7